Wednesday, 16 May 2012

its been awhile


Assalamualaikum pembuka kata.

again. fuhhh fuhhh. *lap this side sebab da sangat berhabuk*

sangat lama x update. well, i've got so many things to share here wehh. i mean A LOTTT. almost a year since my last update, so teringat untuk update, tapi untuk kembali aktif tu tadapat nak di sure kan lagi laa. heee okay jum ringkaskan cerita.

untuk sem ni, sewa new house, stated at shah alam. memang jauh dari puncak alam, about half an hour, but still, thrill and full of excitement duduk sini. haha *ayatbajet*. housemate sini superb sebab sporting, and within 3 days je da boleh ngam. sayang korang lebih la. *hugsss*. plus dapat bilik seorang, so sangat la selesa, and tersangat-sangat berpuas hati. aumm.

then then, sem ni ada 7 subjek, so struggle macam orang gile. lagi-lagi da nak final ni, haa baru laa nak jadi rajin. sudah laa lina, kena pukul dengan tukul baru nak gerak. *chewahh*. but i was hoping for something good in the end of this semester. belum terlambat lagi baaa.

ow yeaa, kena amek short course for INTERNATIONAL BUSINESS. pity me. *sigh*

lagii ape ehh? haa my sugarglider named KIKI still act wild and tanak jinak-jinak. habis tangan and muka luka. itu membuatkan rindu pada COCO menebal. okay poyo. but still, mama loveyou kiki.

and yes, ahli keluarga saya dah bertambah. diumumkan kedatangan first cucu perempuan name die NURSYAZA AMYLEA BINTI DINIE AFFENDI, adik kepada ubaidah name die UWAIS AL-ARBAIN BIN MOHD ZAHIR. mama love love love kengkorang semua.

lea

uwais



okay laa, sangat melampau entry kali ni. semua cerita nak disumbat.

and and x lupe juga buat si dia ni, AHMAD HARIZ BIN SHAMSUL BAHRI. thanks for being there. no words to describe how much u mean to me. awww. u're my bestfriend, and my true one. thanks for the love u gave. promise i'll behave, love and cherish you. this one for you.




i promise to help you love life,
to always hold you with tenderness,
and to have the patience that love demands,
to speak when words are needed, 
to fiercely love you in all your forms, now and forever



okayy. thats it. macam macam ada in this entry. 

byee readers. 
lots a love. :)


1 comment:

  1. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete