Saturday, 8 October 2011

fuhhhh fuhhhhh.

kasi tiup sikit this side. sudah berhabuk.
ohemgeee. lyna, awat lama gila hang x update BLOG?

im soo soo sorry, though tade orang pon y nak bace blog ni, act blog ni just in the other way expressing all the things happen to me. so patutnye kena laaa update, do that, do this and so on.

FYI, since da start sambung degree ni, my schedule was like ehemgeeee. urghhhh! tidak. macam x percaya, da degree.

some story to be shared, actually like soo many.

at first, puncak alam was so bad, my first impression about puncak alam was like he-ll NO. but well, try to think positively, and yes, a month already lol. tehee.

friends, all the friend was like gile sempoi. seb bek aku de kawan skola, if not, lonerangerr. hukhuk.
lecturer, sempoi, but one and two yang macam syiok sendiri mengaja. so so kena pandai n cepat pick up. :(

harapan : of course nk dapat great marks bebehh ! InsyaAllah.



2 comments:

  1. syoknya dh Degree..Mcm akk yg amik e-pjj diploma ni, raser ble la nk graduate ni..

    ReplyDelete
  2. 2 la kak. pjj 4 tahun kan? 2 yang saye bekire-kire nak amik pjj. tape, x kesah lambat ke cepat, yang penting kite ade pegang ijazah. dont worry kak.:)

    ReplyDelete