Tuesday, 25 October 2011

berjalan jalan

Assalamualaikum.

terima kasih kepada cuti yang almost seminggu wehh sebab convo plus deepavali vaitekal. *betol ke? ammaa.

niat di hati nak beli tudung bebanyak, so ke masjid indialaa kami. bile dengar masjid india, so sinonim laa dengan jumlah kereta yang tak dapat dihitung, uncountable. so parking laa kat dalam sogo. hoho ramai betol yang beli barang hantaran kat situ.okay out of topik.

time nak amek 'tiket' parking kan, kitorang tekujat, still pakai token syiling tu wehh. okayy, memang first time parking kat sogo and pergi sogo. nampak tak kebatakannya di situ? haha


see, betul kan? haha

so g kat kedai biasa, sebagai regular customer. haha padahal baru dua kali g, tapi consider regular customer jugak laa kan. beli laa dalam 4 helai tudung. tak bayak, sikit je yang mampu. hehe

motif untuk entry kali ini merujuk kepada syiling ajaib itu.

sekiannn. :)

No comments:

Post a Comment