Tuesday, 25 October 2011

back to blogging

Assalamualaikum.

hello heyy heyy heyy. :)

ahhaaa. after a while, i mean long time i've keep on skipping blogging, i might start it back. and here i am, blogging. jyeahhh.

there's a lot of things to be told, but then it seems like fading away, yeahh you know when there is so many things to be shared, sampai tak tahu from where it should be started. i just wanna skip my raya entry. what? raya? kemon laaa, it's about two month ago. ehehee

ni, nak kipochi about this thing, which i've got a month ago (still, long time ago goo). SUGARGLIDER. ohemgeeee. macam mane boleh 'terminat' plak minatang nih? 

al-kisah, i was chilling around with the adik, jalan2 at serdang punye bazar larut malam, then g la kat pet shop, sesaje je tgk, then bile i nk kua dari kedai uhh, de sorang uncle nih tahan and cakap ade binatang dalam my beg, and i am shock, macam kena accuse mencurik jek, then i pon cakap laa sumpah x amek *nadacuakpluspelik.  haha then uncle uhh bukak beg, and betol2 wujud benda alah 2, and disitu laa cinta pandang pertamaku. COMEL ! tanye harge, ingat kan macam hamster punye harga, baru ingat nak beli 8, sekali beratus-ratus jugak laa. okay bye. sebab tade duit. :(

okayy, terbawak sampai ke dalam mimpi yee. so x boleh jadi ni, nak jugak. it's a sign. sign untuk habiskan duit. huahua



panjang bebeno ceritanya. nahh tengok je lee gamba nih. for those yang curious apekah itu sugar glider.


am i adorable ?


gambar time COCO tido. eee eee geramm.

yes, i am cute and adorable. 
kena bawak die g kelas, sebab die tade kawan. 
siap buat topeng COCO lagi. handmade gitu. hehe



okayyy. name die COCO, and die sangat manje, makan minum bersuap. and bile sekejap tak cium bau die, rase macam hilang sesuatu. *ayatpowerkan?  hahaha okayy. itu saje yang nak diceritaan. terima kasih kerana membaca. love yaa.

peace yawww.

salam.


No comments:

Post a Comment