Thursday, 21 July 2011

tawaran

assalamualaikum.

hello heyy.


okayy tawaran apekah ini? haha tawaran untuk further. ok, truthfully, bile da cuti selama 3 bulan ni, otak pon da mulai beku untuk belajar lg, and sometimes sampai terfikir tanak la belajar, nak keje, kumpul duit banyaak2. mcm woww je kan? tp wow sementara, nanti da tue menyesal, so baik terus kan je la kan.

kat luar tu ramai lagi orang yang berharap dapat further study, so aku patut bersyukur. Alhamdulillah, terima kasih ya Allah kerana bagi aku sekali lagi peluang, untuk menjadi yang terbaik. hehe.




okay, gambar tade kene mengena. haha

kalau jumpe aku kat sane nani, jangan sombong2 aww. peacee yaww. :)

No comments:

Post a Comment