Saturday, 9 July 2011

keeping up

Assalamualaikum.
hello heyyyy.

semenjak da x study lagi kat segamat kan, i admit that, rindu gilee zaman jd student dulu, bukan rindu kat segamat, rindu kat kawan2, yang biase kite hang out, hari hari dapat spent tine, borak borak, gelak gelak, gadoh gadoh. humm n like now? susa sangat nk jumpe. kite pon asek spent time dgn family jek kan. so that day, anis farhah balik minggu, then teros ajak kua. ahhaa. terbaik, set time dengan die and siti sarizah, kite ngedate. 

bile da jumpe uhh kan, masing2 mule laa, cerite tu, cerite ni, coz da lame x jumpe kan, but then, mase amat menjeleskan kite, kena balik. dorang nak tengok bola mlm uhh. uhuk2.


friend os always befriend. nomatter how hard, bad they are. right?


okay the. toodles!

salammm.

No comments:

Post a Comment