Thursday, 5 May 2011

yaa beddaaa bedduuuu!

hahaha
Assalamualaikum,
hello heyyyy!
hyee peeps, this entry nak showkan betapa bestnye saye, pergi mengenjuykan diri, sejurus selesai menjawab paper yang paling akhir. waaa. the end of us? ehh nope, the end of diploma sayangs. diploma baru, long way to go lyna. hehe.

okayy, nak dijadikan cerita, kitorang overnyte at MALACCA, mule2, g invitation BBQ sempena birthday kawan kitorang at dataran 1 malaysia, haa mesti wonderingkan kat mane? ianya bertempat di Pantai Klebang yang da ditandus dgn pasir uhh. hee. soo makan punye makan, camwhore jap, da jd buntu, where is our next destination. 

ini laa baby yang mengharumkan dunia saye


dan ini yang terlibat dlm mewarnai dunie saye

ye, merekalah kekasih saye. :)

then after kenyang and bergambar, kami pown melangkah kaki, menuju ke kedai mamak. HAHA sounds boring, but no it isn't. kitorang chit chatting together, usha mamat gay y sangat handsome (opps! saye tlng tgkkan je) haha. then tataw nk bt ape, kitorang pown balik laa. balik ke Segamat that night jugak. we end up tidoo dalam kete saje. hee tp saye da memang tido dulu start kete uhh bergerak. sorry sayangss.

tujuan hang out nih, kunonnye mcm nk meraikan hari2 terakhir saye di UiTM Segamat. uwaaa. sedih gak act, coz i've soo many friends there, if not, x kenal derr dgn kakak2 yang sgt baik hati nih, n xdek orang nk jage saye mcm mne dorang jge saye. uhuk2! god, gonna mish u laa seluruh housemate, dan juga kengkawan y lain.

da mcm2 kita lalui, so here's, one of the suitable song to matched woth this situation. sobsob


Brothers


Teman Sejati 


Selama ini
Kumencri-cari
Teman yang sejati
Buat menemani
Perjuangan suci

Bersyukur kini
PadaMu Illahi
Teman yang dicari
Selama ini
Telah kutemui

Dengannya di sisi
Perjuangan ini
Senang diharungi
Bertambah murni
Kasih Illahi
KepadaMu Allah
Kupanjatkan doa
Agar berkekalan
Kasih sayang kita

Kepadamu teman
Ku pohon sokongan
Pengorbanan dan pengertian
Telah kuungkapkan
Segala-galanya...

KepadaMu Allah
Kupohon restu
Agar kita kekal bersatu
Kepadamu teman
Teruskan perjuangan
Pengorbanan dan kesetiaan
Telah kuungkapkan
Segala-galanya
Itulah tandanya

Kejujuran kita


okay, more photos provided. :)


and this is the BBQ, kitorang tukang mkn jee.




mereka y mulenye malu2 nk bergambar. :)

haaa da start da x malu.

memang, kamera uhh da mule FULL dgn pic mereka je.

F? for who anes? hahaha

sorang peace, sorang penat

last pose b4 balik. :)

2 comments:

  1. thanx sbb anggap kami penting di dalam hidup kamu..luv u too..mmuahhh

    ReplyDelete
  2. heheh akak, mesti laa penting. akak jage kite. huu thanks akak. :)

    ReplyDelete