Wednesday, 25 May 2011

thanks to u God, the most merciful

Assalamualaikum.
hello heyy.

 tanggal 25th may, maka telah pown diumumkan di sekalian alam, result untuk student UiTM. aiyooo. gentar, gerun, x tido malam, gegel2, semua jadi satu. semalam, balik je dr minum2, 4 about pukul 12 lebih, saye teros on lappy, n then teros cek result. ohemgeee. kental gile kan? hahaha and then kan, and then sangat terkejut, n x sangat berpuas hati, but yer mampu bersyukur laa, coz dapat grade on time! hell yeahhhh. wuu best gile.

okay okay, di sini, ketika dan saat ini, saye ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada mummy saye, yang banyak sangat bg support kat saye, tatkala saya menitiskan air mata, die ade disamping dan membekalkan sisa sisa semangat.

and kepada kawan2 yang sudi membantu, terutama subjek yang saye lemah, this one 4 u. mmmuuuahhh! sayang korang sangat2. alhamdulillah, we've made it. tade sape pown y x grade on time. alhamdulillah.

kepada Allah, terima kasih memberi peluang kepada aku, hambaMU yang hina, mendekati dan mempelajari agamaMU dengan lebih mendalam, sekaligus dapat meningkatkan ilmu didada ku, dan juga resultku. ku panjatkan kesyukuranx terhingga kepadaMU. :)

hahaha bermadah puisi laa pulak. bukan ape, da tamat da DIPLOMA IN BANKING saya. now tinggal nak grade, n tunggu next result, further study, dapat ke x eh? insyaAllah dapat. hehe bubbye DIPLOMA. :)


semuga bertemu lagi yaa degree nanti UiTM di hati ku. hahaha nak shah alam je, tanak jauh2. aminnn. :)

No comments:

Post a Comment