Tuesday, 17 May 2011

Cinta Melody

Assalamualaikum,
hello heyy.

since cuti semester yang agak panjang nih, yang terr sangat panjang nih, sementare tunggu habisnya majlis kakak saye kahwin, i am prohibited to work, or even to find any job, so, kerja saye di rumah ini adalah sebagai suri rumah tangge yang sangat berjaya. hahaha. loser. boring oww sebenarnye, dok rumah, kemas rumah, tp x suke jugak if rumah macam tongkang pecah. okay dah, tamat sesi luahan hati dan dedikasi.

the main reason for this blog entry is, cerita ni, CINTA MELODY. woo woo woo. hahaha bagi siapa yang pernah dengar tajuk cerita ni, tp x pernah tengok, anda rugi, and bagi sesiapa yang tak nak tengok langsung, awat jadi bodoh sombong cenggitu, try laa tengok sikit, haha kidding, and bagi yang tengah melayan cerita nih, good job dear. okayy, saye tertarik sangat dengan cerita nih, first sebab lagu die, AISHITERU. best lagu 2, sedap, layannn, ade ummpphhh. (hahaha coz i love indonese song much much), and then, pelakon die yang ganteng banget, tambah perempuan uhh, yang kiut and sweet jek muke die. i loikee. heee.

suke sangat tengok muke perempuan uhh. aka Melody

kiutkan pasangan ni?

okayy, finish already. so korang, jangan malu, jangan segan, bukan kena bayar pown tengok cerita nih, just have a try. hehe.

k, salamm.
:)

No comments:

Post a Comment