Tuesday, 10 May 2011

aurat aurat

Assalamualaikum.
hello heyy.
okayy, tajuk kite kali nih formal sikit dari biase. AURAT. ramai antare mereka nih yang da lupe care2 hendak menutup aurat. ye laa, orang sekarang kan da living in the fab line, masing2 da sibuk dok kejar budaya barat, fesyen barat, culture barat, sampai kekadang, ade yang langsung da lupe tentang agama mereka sendiri. aku just buat research, tentang care menutup aurat yang sebenar, cause i'm still learning jugak. i'm learning to wear a proper, yet not too dummy. huuu saye tanak since saye pakai tudung, saye nampak selekeh. NO NO, but utk bergaye pown, kne gak ikut panduan menutup aurat.



okayy, so korang da pown bace kan, ape yang salah, and ape yang patot kite lakukan, untuk menutup aurat dengan care yang betol. see, saye sendiri pown ade gak pakai macam ape yang ade dalam gambar uhh. so, thru this, i can filled up my knowledge, and yours too.it's not too late to changed. akanku shopping dan beli baju yang lagi appropriate, yang akan mencontohi gaye seorang muslimah. hehe insyaALLAH. siape tanak berubah ke jalan yang lagi baik kan?

so, if kite nak tutp aurat, tutup la aurat dengan sempurna. alright? okayy lina? okayyy, i will ! so, aja aja fighting. :)
 okayy, if korang nak tgk dgn lebih clear agy, so click here

No comments:

Post a Comment