Sunday, 1 May 2011

aku lebih tahu

Assalamualaikum.


hello heyyy !


lap sikit lap sikit. ini belog sudah pown berhabuk laa. hehehe al maklumlah, sibuk menjawab paper final y betol2 dah FINAL nih. wuu bestt2! saye da merdeka! wee.


okayy, merujuk perkara di atas "aku lebih tahu" . korang rasa pasal ape hehh? emm. okayy, x perlu nak rasa sangatt laa kan, mehh sini che' habaq maii mehh, ni haa, pasal seseorang yang dah pown aku kenali lebih kurang, dekat 5 tahun jugak. lamee kan? kitorang kenal since aku form 4, dah nak dekat akher tahun macam 2, sejarah perkenalan kitorang? HAHAHAHA gelak dulu guling2, emm thru salah kol. macam basi jekkan reason uhh? but, the thing is, that's the truth, the truth yang buat kitorang kenal, jumpe, berkawan and and FALLING in love. waaa. mcm funny, tp yet, soo sweet!


hee Alhamdulillah, masing2 xde la gelojoh naww sebok nak declaire, it took 4 about 6 month knowing each other, then baru laa jumpe, n baru laa tangkap cintan. huhu zaman budak2 kan, lagi2 zaman sekolah, mule2 ingat macamx serius sangatt, but then, masing2 pown da banyak bagi effort yang meninggi utk kekalkan relationship nih. so, aku y selebet nih diterima oleh dia yang tue setahun dr aku, bestt woo. terasa ini dunia, haii ana lahh y punyee. hee thanks sayangs.


nak dijadikan cerita, macam2 yang dah kitorang tempuhi, if nak story mory kat cini, rase2 da boleh buat novel 6 siri dah, kalah twilight woo. hehehe. sayang, nak taw something tak? you're still the one! the one that i love, the one that i wish still here, besides me, the one that i wanna wish good night, the one that i wanna hold tight with, and the one is, you, MUHAMMAD ADI SHUKOR. walllahhh.


thanks sanggup menunggu, thanks sanggup bersabar, thanks sanggup mempertahankan, man, mane de lagi da kat dunie nih orang semacam awak. and, luckily i've found u first! i wont give up, n i wont give in, i wont let u down bebehhh. with Allah wills. :)


bialaa berapa orang pown y cube memburukkan awak, tapi di sini ingin saya tegaskan bahawasanyaaa, AKU LEBIH TAHU. haa nahh amek lirik nih. (tetibe jek).






Mila

Aku Lebih Tahu 



Ku tahu

Kau bukan lawan untukku
Sampaiku harus cemburu
Fikirkan dirimu

Bukan mahu
Cuba dabik dada dgnmu
Siapa dia kasihku
Aku lebih tahu

Luar dan dalam
Tiada rahsia
Lafaz dan diam
Dah pun kubacanya
Langkah dan ragam
Hanya mencinta bahagia


Dalam cinta harus saling percaya
Dalam cinta harus berani pasrah
Dalam cinta harus janganlah goyah
Dalam cinta harus sejiwa
Dalam cinta harus saling percaya
Dalam cinta harus berani pasrah
Dalam cinta harus janganlah goyah
Dalam cinta harus sejiwa
Saling percaya

haaa kan ade kaitan kan dgn tajuk nih. hee okayy pepps. that's it. will continue blogging after menyelesaikan tugas di toilet. daaa.



da lame xmencapup picture. hehe sajee gedik ngade2.

No comments:

Post a Comment