Thursday, 21 April 2011

it's a confession

hello, heyyy.
assalamualaikum.

humm tataw nak cakap ape, memang tataw. firstly maybe sebab aku tengah final nih, tengah taw, bukan tepi. adeyaii. fikiran kusut. jadi janganlahh nak kusutkan aku lagi. errr.

then kan, selepas tu kan, humm perasaan aku. ape ek? nape ek? eee tah la. maybe aku nmpk mcm ape jek, buat blog pasal perasaan aku. tp aku pown manusia biase wehh, same gak macam korang, aku ade perasaan, hati tisu pulak aku nih. 

susa utk aku tetapkan pilihan aku, of course, kite semua nk yang terbaik utk diri kite kan? aku pown, aku nak yang terbaik, Alhamdulillah, hidup aku dikelilingi dengan orang yang baik. so farr. ade pown yang macam busuk sikit, aku just jadikan die pengajaran, and jadikan a moment to remember.

tak tahu tak tahu tak tahu. x nak bagi harapan, tapi x nak kehilangan. aku perlukan masa, untuk diri aku. aku nak orang taw, aku bukanlah jenis perempuan yang bergantung pada lelaki. sorry, i am independent enough. i don't need boy besides me, but yet i need LOVE. 

ya Allah, bantulah hambaMu ini dalam membuat keputusan. aminnnnn.

err korang paham x ape y aku cube sampaikan nih? tapee laa if x paham. hanye aku dan hati aku jek yang paham ape yang aku rase.

cume, cume doakan aku boleh jawab FINAL EXAM aww. hari sabtu nih Operation Management. susah bg orang y kurang pandai mcm aku nih. wish me luck, pray 4 me. okayy? :)

byee, tc~~
salammmmm.

_____no picture to be displayed____________________________

No comments:

Post a Comment