Monday, 11 April 2011

heading to Tasek Chini wooo.

hello heyyy.
Assalamualaikum.

heee. macam best kan tajuk kite hari nihhh. haaa. memang best pown, best sangat sangat. huhu. Tasik Chini, bunyik macam scary jek kan, bukan ape, mengikut lagenda, Tasik Chini nih ade penunggu, and penunggu nye adalah NAGA. haa "Jangan sangka air yang tenang tiada NAGA" okayy? hee. seram seramm.

here's the story, tepat pukul 10.30, after having breakfast at Segamat, kitorang gerak gerak gerak ke Tasik Chini. waa. excited terlampauu. for almost two and a half hour, we've reach our destination. yeayyy!



jalan y kitorang lalu utk sampai sanee. xde la lame sgtt. hee

jalan ni seram, sebab die kicik n berselekoh. aiyooo.


yeayyy! finally da nmpk da signboard die! :)

okayy. muke excited ye di situ. HAHAH



bot yang bakal membawa kami bersiar-siar. abang uhh sempoii abess. bestt.

ni laa keadaan tasek die. no wonder laa orang cakap de nage.  hehe

hoyeahh. saje jek tunjuk kakiku y berada di dalam bot.

da boleh jadi apart of 'orang asli' da saye nih. heee

berlatar belakangkan rumah orang asli.

ini sampan.



okeee. da puas da menyumpit dan berbot, kami pown balik laa. even pergi just untuk naik bot sahaja, tp okayy laa. bestt la jugak. hee. next time nk g mane pulak ehh? hummm tga berfikir-fikir gak nih. heee. trimass.

k, pen off.tc~~
salammmmmmmmm. :)

No comments:

Post a Comment